Algemeen Dagblad Voordelig naar Herman van Veen in het nieuwe Luxor Theater 14 feb 2009

Herman van Veen is van 10 t/m 21 maart te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Hij wordt als vanouds begeleid door Edith Leerkes (gitaar en zang), Erik van der Wurtf (piano) en Jannemien Cnossen (viool en zang). Naast zijn eigen werk gebruikt hij ook teksten van onder anderen Thé Lau, Herman Brood, Eva Schuurman en Willem Wilmink.


AD abonnees krijgen 25% korting op entreekaarten voor de voorstellingen in het nieuwe Luxor Theater op dinsdag t/m donderdag. Normale prijs: € 39,- / € 36,-. Aanvang voorstelling: 20.00 uur.


In 1965 maakt Herman van Veen zijn theaterdebuut mef het muzikaal clowneske soloprogramma Harlekijn. Sindsdien speelt hij over de hele wereld. In de loop der jaren is hij vele malen onderscheiden, onder meer met de Goldene Kamera, een Silberne Bar (filmfestival van Berlijn), acht Edisons en met diverse prijzen op The International TV- en Filmfestivals in New York.Op 30 oktober 2008 werd hij bovendien bevorderd tot ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw vanwege zijn 40-jarige carrière in het theatervak.


U kunt kaarten reserveren via www.luxortheater.nl met de actiecode 'CLOWN'. Of bel met de kassa van het nieuwe Luxor Theater, tel. 010 484 33 33 o.v.v. 'CLOWN'. De kassa is elke dag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.


Deze aanbieding is geldig voor rang 1 en 2 op de voorstellingen van dinsdag t/m donderdag op basis van beschikbaarheid van kaarten voor deze actie,
De actie is niet geldig op reeds gekochte of gereserveerde kaarten of in combinatie met andere kortingen of passen.