25 mei 2007 verscheen een advertentie in Onze IJsselstreek met de volgende inhoud


Steun De Herman van Veen Foundation
en
geef alle kinderen van deze wereld weer een toekomst !


Scherrenberg Makelaardij bv
Biltstraat 67, 3572 AH Utrecht Tel. 030'-2192680

Scherrenberg Makelaardij bv Staat midden in de maatschappij. Wij voelen ons maatschappelijk verantwoordelijk voor de wereld om ons heen.
Kinderen maken de toekomst en hebben recht op een gelukkig en kansrijk leven. Voeding, onderwijs, gezondheidszorg, een veilige leefomgeving en een dak boven 't hoofd horen tot de basisbehoeften.
Helaas krijgen veel kinderen binnen en buiten Nederland onvoldoende kansen doordat deze basis geheel of gedeeltelijk ontbreekt.
Dit moet en kan anders!

De Herman van Veen Foundation, opgericht in 1997 door de in Utrecht geboren cabaretier, musicus en inspirator Herman van Veen, staat voor de Rechten van het Kind zoals vastgelegd in het gelijknamige Verdrag van de Verenigde Naties. De Foundation wil door middel van kleinschalige projecten in binnen- en buitenland, deze rechten, die met voeten getreden worden, veilig stellen.

Samen met de Herman van Veen Foundation hebben wij een unieke actie opgezet. Als u deelneemt, steunt u de Herman van Veen Foundation door haar meer bekendheid te geven. Daarnaast schenken wij 25% van onze bonus aan de Herman van Veen Foundation. Zo creeert u samen met ons de kansen waar alle kinderen recht op hebben.
Als dank voor uw Interesse, ver-trouwen en bijdrage aan de rechten van het kind, hebben wij een fantastisch cadeau voor u in petto!
Zoals u ongetwijfeld weet is Herman van Veen de geestelijk vader van die vrolijke gele eend Alfred jodocus Kwak. Herman schenkt u een prachtige, persoonlijk door hem gesigneerde reproductie uit de TV-serie van Alfred Jodocus Kwak als dank voor uw interesse in de foundation en uw steun aan onze speciale actie. Fantastisch toch!?

Wat moet u doen om ook zo'n prachtiqe repro te bemachtigen ?
U nodigt ons tijdens de actie-periode uit voor een waardebepaling en verkoopadvies van uw huidige woning of voor een intakegesprek voor de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woning.

Als klap op de vuurpijl...
verloten wij een originele druk-prent van de hand van de tekenaar van Alfred Jodocus Kwak onder onze klanten die de actie steunen. Natuurlijk is ook deze persoonlijk gesigneerd door Herman van Veen. Dit prachtige cadeau kan het uwe worden.

Wij nodigen u uit om samen met ons de Herman van Veen Foundation te steunen en het leven van alle kinderen een stukje beter te maken. Samen maken we het verschil!

Wilt u meer weten over deze bijzondere actie of zelfs deelnemen, bel ons op 030-2192680.