Soester Courant

Songs, theatermuziek en familievoorstelling HvVeen Arts Center

23 jan 2019

SOEST
Op het Herman van Veen Arts Center is er ook in februari weer van alles te doen, waarbij muziek de boventoon voert. Op zondag 3 februari zijn Marieke Snijders en Wieke Carcia te gast met hun programma 'Guru's Cirlfriend'. Samen met Marco van Os, Frans Cornelissen en Yordi Petit zingen en spelen zij songs in hun Key of Life. Aanvang: 20:00 uur. Op woensdag 6, donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 februari is De Radiodagen te zien op het Herman van Veen Arts Center. Een theaterconcert met liedjes van Louis Davids tot Doe Maar. De Radiodagen is een energiek en vrolijk programma voor iedereen die van Nederlandse muziek houdt.

De liedjes worden op een cabareteske manier gepresenteerd en uitgevoerd door de getalenteerde spelers van het Ensemble Anjelier. Op zondag 24 februari is de familievoorstelling Alfred Jodocus Kwak 'Koning Sam' te zien. Een verhaal van Alfred Jodocus Kwak, geschreven door Herman van Veen. Gezongen, gespeeld en verteld door Nienke van Hassel of Saskia Egtberts of Folkert Wesseling.
In Hotsknotsbotswana is de koning van de dieren om zijn slagtanden door stropers helemaal doodgeschoten. De koning heeft nog één broer, die in Groot Waterland woont, hij heet Sam en is een vriend van Alfred Jodocus Kwak.


Voor alle activiteiten geldt: de toegang is vrij, maar belangstellenden moeten zich wel aanmelden via www.hermanvanveenartscenter.com.