Libelle

De droomzondag van...
Herman van Veen


Herman van Veen is vanaf mei 2017 tot dec 2018 weer te zien in de Nederlandse theaters en speelt dit jaar van 26 okt t/m 10 dec in het Koninklijk Theater Carré. En zo ziet zijn droomzondag eruit:


Ik zou wel eens willen ontbijten met... 'nog één keer met mijn moeder. Ze is al lange tijd dood." We spreken dan af bij... "Rutex, dat was een populair budgetrestaurant in Utrecht" In de middag ga ik naar... "het Lucas Bolwerk: kastanjes zoeken en staren naar de etalage van Otto Stam, de vioolbouwer." Als ik tijd zou hebben om een hele dag te lezen, dan wordt het... "Michael Strogoff van Jules Verne." Is er tijd voor een hele middag Netflix of film dan wordt het "Vikings, een historische serie gebaseerd op de saga's van de viking Ragnar Lodbrok, gespeeld door Travis Fimmel."
... "Hotel Le Meurice aan de Rue Rivoli in Parijs met een 21- jarige Brigitte Bardot. Een van de weinige sterrenrestaurants en het oudste hotel van de stad." Daar bestel ik "slakken, een tournedos Rossini bien cuit en een crème caramel na."
hermanvanveen.com Hvb '1 J