Soester Courant

Ondertussen op De Paltz...

10 feb 2016

In het weekend is heel vaak van alles te beleven bij het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz. Zo staat op zondag 21 februari om 11.00 uur bijvoorbeeld de voorstelling 'Lot en de verdwenen hagelslag' op het programma.


Lot gaat uit logeren bij haar opa. Als ze in de trein zit, op weg naar haar opa, zit er een man tegenover haar die de krant leest.
Op de voorpagina staat met grote letters dat er een meisje vermist is. Er staat een foto bij van een meisje dat niet heel veel ouder is dan Lot zelf.
Het verhaal van Lot wordt gezongen en verteld door Robin Scherpen. De voorstelling, die gratis te bezoeken is, is voor kinderen vanaf zes j aar. Locatie Van de voorstelling is De Kapschuur van het Herman van Veen Arts Center aan het Landgoed De Paltz 1. Bij interesse mailen naar info@hermanvanveenartscenter.com

'Margot'

'Op dezelfde dag, zondag 21 februari, maar dan om 15.00 uur, is er de voorstelling 'Margot' te zien in De Kapschuur van De Paltz. Danseres en actrice Gaėtane Bouchez vertelt over het bewogen leven van de Engelse prima ballerina Margot Fonteyn.

Een monoloog geschreven door Herman van Veen. De voorstelling is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt. Bij interesse graag mailen naar info@her- manvanveenartscenter. com. Voor meer informatie over het verdere programma: www.hermanvanveenartscenter.com.