Soester Courant

De Paltz kleurt Oudroze

2 maart 2016

In het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz vinden zondag 6 maart weer mooie voorstellingen plaats. Om 12:00 uur start de Talkshow met Han Bosman en om 15:00 uur kan genoten worden van de voorstelling 'Margot.' Om de historie waarin dappere zielen decennia geleden de moed hadden om uit de kast komen, te eren en om te voorkomen dat roze veteranen de kast weer in gaan, maakt radio- en theatermaker Han Bosman het infotainmentprogramma 'Oudroze'.


Hierin zal zij, middels muziek, gesprekken met oude en jonge gasten Ún oog voor het heden de oudroze mensen en hun verhalen op warme en ludieke wijze centraal zetten. Voor iedereen bij te wonen in de oudroze villa van de Paltz elke eerste zondag van de maand om 12:00 uur. Ditmaal zijn de gasten: Astrid Nijgh en Harry Klooster.

Margot

Om 15:00 uur wordt in de Kapschuur naast de villa de voorstelling 'Margot' opgevoerd. Margaret, want zo heette ze toen ze nog klein was en geen artiestennaam had, vond het vooral heel grappig om van de trap te springen. Het gaf een lekker gevoel in de buik en het leek wel een beetje op vliegen. Want daar droomde ze van, om te kunnen vliegen als een vogel.

Danseres en actrice Gaetane Bouchez-Van Veen vertelt over het verbluffende leven van de legendarische prima ballerina Margot Fonteyn.

Zondag 6 maart in het Herman van Veen Artscenter op Landgoed De Paltz 1 in Soestduinen. De voorstellingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.
Bij interesse graag mailen naar info@hermanvanveenartscenter. com. Voor meer informatie: www. hermanvanveenartscenter.com.