Soester Courant

Herman van Veen geeft informatie over De Paltz

13 november 2013
Herman van Veen en Edith Leerkes zijn op zondag 17 en 24 november en op zondag l en 8 december aanwezig op het Landgoed De Paltz om ge´nteresseerden informatie te geven over de plannen die zij hebben met het Herman van Veen Arts Center. Het Herman van Veen Arts Center is sinds vorig jaar november gelegen op het Landgoed De Paltz.


Tijdens de informatiemiddagen vertellen de twee Soester muzikanten over de geschiedenis van het landgoed en delen zij toekomstplannen die zij hebben met het Arts Center. Dit doen Van Veen en Leerkes al zingend.
Daarnaast treden ook Marieke Vos op Klarinet en Majsa Koperberg op harp concerteren en wordt onthuld wanneer Alfred J. Kwak gaat verhuizen naar de oever van de Spetter Pieter Vijver, in de luwte van de eiken.

'Vanuit de samenleving krijgen we meer en meer verzoekjes van mensen die nieuwsgierig zijn geworden,' laat een woordvoerder weten. Reden genoeg om daarom enkele informatiemiddagen te houden.

Deze zijn gratis toegankelijk, maar belangstellenden dienen zich wel vooraf aan te melden. Dit kan via artscenter@hermanvanveen.com. De informatiemiddagen beginnen iedere keer om 15:00 uur. Kijk voor meer informatie 'op www.hermanvanveenartscenter.com. '