de Krant van Carré
PvdH

VAN VEEN VALT BIJ IEDEREEN IN DE SMAAK

juni 2012

Vaak valt de smaak van programmeur en publiek perfect samen. Zo is Visser heel blij met de bijdrage van Herman van Veen, die al in de jaren zestig in Carré als jonge hond optrad. Van Veen is zo aan Carré verknocht, dat hij, zo heeft hij plechtig beloofd, zijn allerlaatste voorstelling van zijn carrière in Carré zal spelen. Het publiek kan via de website van Carré verzoeknummers aanvragen voor de programmareeks Kunt u niet nog eens. Er zijn inmiddels al meer dan honderd favoriete nummers binnengekomen.


Van Veen is ook één van de vijf geïnterviewden voor de thematisch ingedeelde DVD-box over 125 jaar Carré. Van Veen praat de Onemanshow-fragmenten aan elkaar.
De andere DVD's gaan onder meer over het circus (met Henk van der Meijden) en musical (met Joop van den Ende).

Naast dit DVD-overzicht staat nog een serie activiteiten op het programma, zoals het uitbrengen van een speciale postzegelreeks, een Carré tentoonstelling in het gebouw van de Universiteit van Amsterdam aan de Korte Turfmarkt en een geschiedenisboek over Carré van Mariëtte Wolf.
Maar het beste cadeau kan de Carré-liefhebber zichzelf geven door een kaartje te kopen voor één van de vele bijzondere voorstellingen.PvdH


Voor een volledig overzicht van net 125-jarig jubileum van Carré, zie www.carre.nl