Soester Courant

Boekhandel Van de Ven, 25 mei

Boeken van Marlies Bouten en Herman van Veen

19 mei 2010

Op dinsdagavond 25 mei heeft boekhandel Van de Ven maar liefst twee kunstenaars onder zijn dak. Tijdens een feestelijke extra koopavond zal Marlies Bouten het eerste exemplaar van haar nieuwe boek 'De fladderaars' aanbieden aan Herman van Veen. Van zijn hand verscheen enkele maanden geleden deel l van zijn autobiografie 'Voor ik het vergeet'.


Vanzelfsprekend zullen beide auteurs iets uit en over hun nieuwe werk vertellen en is er ook gelegenheid om boeken te laten signeren. Zowel Marlies Bouten als Herman van Veen heeft meer te vertellen dan alleen woorden. Een onmisbaar onderdeel van de boeken van Marlies zijn de foto's, en Herman van Veen kennen we natuurlijk als muzikant en theaterpersoonlijkheid, maar ook als dichter en schilder. 'De fladderaars' is deel 4 van Marlies' serie over fantasievolkjes. Fladderaars hebben transformatie als doel en voortplanting als levenstaak. Ze moeten hard werken om in hun korte leventje alles voor elkaar te krijgen.
De bijeenkomst vindt plaats op de bovenverdieping van boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54c (hoek Plein van Zuid),
geopend van 19:00 tot 21:30 uur.
De presentatie begint om 19:30 uur.