HEEMSTEEDSE COURANT

Jubileumvoorstelling Impresariaat Finkers Verhouding tussen artiest en impresariaat

27 mrt 2002

HOOFDDORP - Impresariaat Angélique Finkers bestaat deze maand tien jaar. Het impresariaat verzorgt de tourneeplanning, publiciteit en het management voor een achttal artiesten/theatergroepen. Om dit jubileum te vieren is op vrijdag 29 maart in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp een heel speciale voorstelling te zien. Alle aangesloten artiesten brengen namelijk één gezamenlijke productie. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen bij de kassa van Schouwburg De Meerse.


De keuze van de locatie is niet toevallig: schouwburgdirecteur Jan C Gras heeft in het prille begin van Impresariaat Finkers de impresario terzijde gestaan met enkele goede adviezen. Jaarlijks staan verschillende producties van dit theaterbureau in De Meerse, dan wel in Het Oude Raadhuis. Angélique Finkers (33) heeft aan haar art
iesten gevraagd datgene in de jübileumproductie te doen, wat ze oprecht in hen bewondert. Maar de artiesten spelen niet zomaar een gedeelte uit hun programma; ze lichten op ludieke wijze een tipje van de sluier op over de verhouding tussen de artiest, het impresariaat en het theater.
Dat betekent scènes en muziek in een hele andere context dan het publiek gewend is! Optredende artiesten zijn Fred Delfgaauw, Echte Mannen, Niet Schieten!, Figuentheater De Maan, Ernst van der Pasch, Frank van Pamelen en Richard Groenendijk.

Kaartverkoop: (023) 563 75 75, Schouwburg De
Meerse, Raadhuisplein 3, Hoofddorp.