TVKrant

Op de sofa bij Ben

23 nov 1998

Vorige week presenteerde Ben Crabbé de 50ste aflevering van Nieuwe Maandag. Ook deze week ontvangt hij weer tal van binnen- en buitenlandse gasten voor een gesprek of een korte muzikale interventie.


Sandy Tura bijt de spits af als knipselgaste. Ondanks haar drukke voorbereidingen voor het nieuwe VRT-lifestyleprogramma FiXers, vond de dochter van Will Tura toch nog de tijd om wat televisie te kijken en een blik te werpen op de kranten. Samen met gastheer Ben bespreekt ze haar op de sofa bij Ben persoonlijke selectie.

Herman Van Veen stond al lang op het verlanglij stje van Nieuwe Maandag en vanavond neemt hij eindelijk plaats in de sofa. In december komt de populaire Nederlandse zanger naar Antwerpen en Hasselt voor 10 optredens. Vanavond gunt hij Vlaanderen een uitgebreide kijk op zijn leven en werk.
Tussendoor trakteert Crabbé de kijker op een exclusief interview met George Clooney, naar aanleiding van zijn nieuwste prent Out of Sight. Van Eyken en Van Eyken brengen een bezoek achter de schermen van FC De Kampioenen en maken een praatje met het nieuwe personage BTW, een rol van rasacteur Jakob Beks.
De muziek komt deze week van The Beautiful South.

Nieuwe Maandag, TV1, 21.45 uur