Huis aan Huis, Santpoort


Colombine-trofee in Zaalvoetbal-toernooi Velserbroek; finalisten bekend

Kom zaterdag met toeters, spandoeken en bellen naar Het Polderhuis!

23 jan 1997

YELSERBROEK - Het enthousiasme was groot afgelopen weekend tijdens de voorronden van het Zaal- voetbal-toernooi voor Stratenteams in Velserbroek. Veel spelers en supporters die in de kantine even zaten uit te blazen, stelden het zeer op prijs om daar de wedstrijd live te kunnen volgen op een groot scherm.


Jos van Duin tekende voor de regie van de beelden. Ook de organisatie was zeer tevreden over de voorronden. die geheel zonder incidenten verliepen. De bal ging snel rond en de spelers toonden in de meeste gevallen respect voor hun tegenstander. De publieke belangstelling bleek ook niet gering: meer dan duizend mensen lieten hun gezicht in Het Polderhuis zien. Burgemeester Hertog meldde al eerder heel enthousiast te zijn over het toernooi en de dieper liggende gedachte om met buren in een goede sfeer samen te voetballen en daarna te feesten. Hij was graag, net als vorig jaar, bij de finale aanwezig geweest, maar heeft elders verplichtingen. Alle lof gaat verder nog uit naar de scheidsrechters die de touwtjes op het juiste moment lieten vieren. .

De Sluistocht. Floraronde, Water- drieblad, Tjalk, Nieuweland, W. Druckerstraat zijn de zes finalisten die aanstaande zaterdag vanaf 16.30 uur om de Colombine-Trofee gaan strijden. De Sluistocht won vorig jaar de finale. Zaterdag 25 januari start om 16.30 de Finale-dag met in Poel A: Poel B:

- Waterdrieblad - Nieuweland
- Floraronde - De Sluistocht
- Tjalk - W. Druckerstraat^
Het programma is als volgt
- om 16.30 uur: start wedstrijden
- om 19.30 uur: start Finale en Show- programma met:
* aerobics demonstratie van Donar Gym; de 'aerobics-sterren' Annet Kunst en Simone Voshart, werkzaam in fitnesscentrum Donar in IJmuiden, zullen met cursisten van fitnesscentrum Donar een flitsende step-aerobics demonstratie geven. In de rust van de wedstrijd N.A.T.- Selectie Velserbroek zullen ze het publiek een pittig stukje high-impact aerobics laten zien.

* finale van het zaalvoetbal-toernooi prijsuitreiking * wedstrijd van het Nederlandse Acteurs Team tegen Selectie o e.ser- broek: het NAT. kom: met ce v: - gende voorlopige samenstrkr.g Wilbert Gieske (Robert er. Ferry Somogvi (Rick de Jong; rit Goede Tijden Slechte Tijden: Herman Beerman (Frank Reitsema) rit Onderwee naar Morgen: Wim Meutstege. ex- speler van Ajax en Spart" Gerd-Jar. van Dalen, medewerker van GTST en de grote liefde van Katja Schuurman. Er gaan geruchten dat nog enkele kopstukken uit de Nederlandse soap meereizen naar Velserbroek - om 21.30uur: feestavond o.l.v. Jack . in bar-bodega Het Polderhuis.

Wie deze spannende en gezellige avond wil meemaken, moet ervoor zorgen dat hij vroeg een plaats heeft gevonden in Het Polderhuis, want vol is vol.
Nadat de Colombine-Trofee is uitgereikt, zijn er nog enkele prijzen te vergeven. Genomineerd voor het Praktische Team, aangeboden door Praxis Velserbroek. Zijn: Kluut. Ossenland, Grote Buitendijk 1 en Klipper. Genomineerd voor de Fair Play-cup. aangeboden door NZH- Travel, zijn: Watermuur. Zandaak. GroteBuitendijk 2 en Kievitsbloem. Genomineerd voor de meest Schot- vaardige ploeg, aangeboden door Autoservice Schot Velserbroek. zijn: Floraronde, de Sluistocht en Waterdrieblad; deze hebben alle 22 doelpunten gescoord en maken tijdens de finale-wedstijden uit wie de prijs pakt. Genomineerd voor de meest Waardevolle Speler, aangeboden door Rabobank Velserbroek, zijn: Peter Kiewiet (Tjalk), Derrick Flem- _ mine (Nieuweland). Rob Kunsl ... _, (Waterdrieblad) en Frank Donker (W.Druckerstraat). Genomineerd voor de Beste Keeper, aangeboden door bk-ingenieurs Velserbroek, zijn: Erwin Dijkhuizen (de Sluistocht), Marco Mantel (E. Vijlbriefstraat) en Michel Noordzy (Teunisbloem).

De organisatoren Rob Tousain en Peter Geldof hopen zaterdag op een bomvol Polderhuis. Tijdens de fina- le-avond wordt een inzameling gehouden ten bate van het Colmbine- huis. Er is een informatie-stand aanwezig waar mensen van de stichting Col6mbine uitleg geven over dit project. De toegang voor de wedstrijden en de feestavond is geheel gratis.