Weekend
Joop van Loon

Irene ontvlucht party van vriend Herman van VeenHerman van Veen was geheel beduusd door het onverwachte bezoek van zijn vriendin Irene van Lippe Biesterveld.


De nog altijd zeer aantrekkelijke prinses (49), gekleed in sportieve en modieuze outfit, kwam strikt incognito naar theater Carré. Het was een heuglijke avond, want Herman trad liefst voor de 250ste keer op in de vermaarde show- bizz-tempel. Een record dat eerder door Toon Hermans was gevestigd.

Prinses Irene was vergezeld van journalist Joop van Thijn, maar ze voelden zich duidelijk niet op hun gemak, want ze waren al herkend, toen ze in hun Volkswagen Polo kwamen aanrijden en net zoals vele anderen maar moeilijk een parkeerplaatsje konden vinden.

Van zijn platenmaatschappij kreeg de cabaretier een bronzen portret aangeboden. Dat krijgt een vaste plaats in Carré. De onthulling ging gepaard met een gebruikelijke party. En daar hadden prinses Irene en Joop van Tijn niet opgerekend. Na afloop van Hermans succesvolle voorstelling spoedden Irene en Joop zich dan ook naar de achteruitgang om zich met behulp van een reeds ingeseinde portier snel uit de voeten te maksn.Joop van Loon