De Stem

Herman van Veen in Antwerpen

22 feb 1990

Herman van Veen trekt zijn tenten in de maand maart op in Antwerpen. In de Arenbergschouwburg verzorgt hij iedere dag (behalve op zondag en maandag) vanaf 2 maart een concert. Concert is een groot woord.


Zij die Van Veen kennen weten dat zijn shows een aaneenschakeling zijn van gevoelige liedjes, kwalitatief goede muziek en enkele korte 'toespraken'. De nieuwste show is goed ontvangen in Nederland. In Vlaanderen kreeg de cabaretier van Veen grote bekendheid vanwege zijn kindermusical 'De avonturen van Meneer Kwak'.

Daarna volgde jaarlijks de uitnodiging om zijn shows te presenteren aan het Vlaamse publiek.
De uitvoeringen beginnen telkens om 20.15 uur.
Reservaties via 09- 32.3.2328620. 2 2 Feb. 1990 DE STEM ZIJN bijnaam is 'Mr. Soul' en al heeft hij die muziek niet uitgevonden, hij heeft toch zeker een aardig stukje geholpen om het begrip te definiŽren. Sinds 1960 staat Lou Rawls garant voor tijdloze, maar kwalitatief hoogstaande muziek. Hij is bovendien een van de weinige 'performers' die eigen nummers schrijft. In het spoor van de release van zijn nieuwe lp 'At last' is hij nu op tournee. Morgenavond, vrijdag 23 februari, doet Rawls Antwerpen aan. Het concert vindt plaats in de Koningin Elizabethzaal en begint om 20.30 uur. Herman van Veen trekt zijn tenten in de maand maart op in Antwerpen. In de Arenbergschouwburg verzorgt hij iedere dag (behalve op zondag en maandag) vanaf 2 maart een concert. Concert is een groot woord. Zij die Van Veen kennen weten dat zijn shows een aaneenschakeling zijn van gevoelige liedjes, kwalitatief goede muziek en enkele korte 'toespraken'. De nieuwste show is goed ontvangen in Nederland. In Vlaanderen kreeg de cabaretier van Veen grote bekendheid vanwege zijn kindermusical 'De avonturen van Meneer Kwak'. Daarna volgde jaarlijks de uitnodiging om zijn shows te presenteren aan het Vlaamse publiek. De uitvoeringen beginnen telkens om 20.15 uur. Reservaties via 09- 32.3.2328620.