ONS EILAND GOEREE-OVERFLAKKEE

Jaap Reedijk te gast

21 aug 2003

SOEST - Herman van Veen staat zaterdag 30 augustus centraal tijdens zijn Harlekijndag in de Oude Kerk van Soest. Deze dag wordt informatie gegeven over de nieuwste plannen van de zanger en zijn productiemaatschappij Harlekijn,


Om 14.00 uur is er een open interview waarin iedereen kan vragen wat men wil. De schilderijen van Jaap Reedijk worden tijdens de Harlekijndag geŽxposeerd. Veel. werk; van de Sommelsdijkse kunstenaar is immers gebaseerd op teksten en werk van Herman van Veen. Ook de nieuwste ChloŽbloemen zijn voor de eerste keer te zien. De opbrengst van deze bloemen is voor het goede doel: de Stichting Roos. De stichtingen die Van Veen heeft opgezet zijn allen vertegenwoordigd en laten zien wat ze doen.

De Herman van Veen Foundation, Stichting Alfred Jodcfcus Kwak, Stichting Colombine, Stichting Roos en de nieuwe stichting Mishigaz hebben informatiestands.
Verder is al het materiaal van Van Veen te koop en kunnen er items en/of lp's of cd's geruild worden. Ook ťen fotowedstrijd en videovertoningen behoren tot het programma. De Harlekijndag wordt afgesloten met een concert in de Schaapskooi van Soest. Helaas is dit optreden al uitverkocht.

De Oude kerk van Soest is bij het station gelegen. De Harlekijndag is voor het publiek geopend van 12.00 tot 18.00 uur.
De toegang is gratis. Voor meer informatie: harlekijndag@gmx.net of www. jaapreedijk.nl .