Sneeker Nieuwsblad

VW-geschenkbon haalt 100 miljoen: schenking aan Stichting Colombine

17 dec 1992

SNEEK - De VW-geschenkbon heeft een jaaromzet van 100 miljoen gulden bereikt. Nooit eerder sinds de introductie, twintig jaar geleden, werd zo'n hoog bedrag gerealiseerd. De VVV-geschenkbon blijft hiermee onbetwist marktleider op het gebied van de niet-branchegebonden geschenkbonnen.


De Stichting Landelijke VVV- geschenkbon heeft ter gelegenheid hiervan aan de Stichting Colombine een geldbedrag geschonken. Colombine, een initiatief van kleinkunstenaar Herman van Veen, bouwt een wereld vakantiehuis in de Flevopolder, waar kinderen kunnen bijkomen van de gevolgen van langdurige ziekte, geestelijke stress of ontheemding.

De landelijke VW-geschenkbon is te koop bij de WV Sneek. Sinds mei 1992 is de geschenkbon die uitsluitend besteed kon worden bij de aangesloten ondernemers in Sneek uit de handel genomen. Thans wordt de consument in de gelegenheid gesteld de landelijke geschenkbonnen niet alleen te kopen bij de VW Sneek maar ook de consumenten die dergelijke bonnen elders uit het land hebben ontvangen, kunnen deze bonnen besteden bij de ondernemers in Sneek.

Een lijstje met aangesloten winkeliers wordt bij iedere bon ingesloten. VW Sneek zal voor 1993 een nieuw deel- nemerslijstje uitbrengen. Veel winkeliers hebben kenbaar gemaakt vermeld te willen worden op genoemd lijstje. Winkeliers die dit alsnog wille' moeten vr 1 januari 1995 contact zoeken met de VW Sneek.