De Stem

Voorlopig laatste optredens Herman van Veen

17 november 1978
Herman van Veen verzorgt vrijdag 17 en zaterdag 18 november zijn voorlopig laatste optredens in Nederland. Beide voorstellingen vinden plaats in de Vlaanderen-hal te Sas van Gent en beginnen om 20.15 uur. Tot medio 1981 zal hij namelijk niet meer op de Nederlandse planken staan.


De show die Herman van Veen in Sas van Gent brengt heeft de titel "op handen" meegekregen, naar zijn gelijknamige langspeelplaat. Naast Herman van Veen is ook zijn begeleidingsgroep aanwezig met onder meer Erik van de Wurff, die al zo'n 15 jaar piano en orgel bij Herman speelt, en de bekende gitarist Harry Sacksioni.

De voorstellingen van Herman van Veen in Sas van Gent vinden plaats buiten het vastgestelde abonnementsprogramma van UIT in Zeeuwsch-Vlaanderen. De toegangskaarten a 15 gulden zijn verkrijgbaar op de navolgende verkoopadressen: Terneuzen: UIT-bureau, Oostburg: Schippers en Nauta, Sas van Gent en Axel: openbare bibliotheek. Hulst en Sluis: Pauls Music Centre. Verder zijn op de dagen van de voorstellingen kaarten verkrijgbaar aan de zaal, waarin zo'n 2000 belangstellenden een plaatsje kunnen vinden.