Sportweek
Gerald Sibon

De CD

17 okt 2000

De CD
Titel: Nu en dan
Artiest: Herman van Veen
Gekozen door: Gerald Sibon
Voetballer van: Sheffield Wednesday

"De laatste twee cd's die ik heb gekocht zijn van The Doors en Andrea Bocelli. Bocelli voor mezelf, The Doors voor Heidi. Wel leuk hoor, The Doors. Hoewel ik maar een paar nummers van ze ken. Light My Fire en Break On Through vind ik wel aardig.

"Maar de cd die ik de laatste tijd het meest draai, lekker in de auto op weg naar de training, is die van Herman van Veen. Dat is een heel goede, aparte artiest. Vind ik persoonlijk. Hij heeft zo'n, zo'n... eigenaardige stem. Hij treedt op dit moment op in Carré, als ik het goed heb.


"Ik heb zijn dubbel-cd gekocht. Niet het nieuwste van het nieuwste, maar het draait lekker weg. Ik kende al een paar liedjes en toen ik deze cd zag liggen, dacht ik: kopen. En er staan veertig liedjes op! Da's niet verkeerd, hè? (Zingend) Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk... Ken je die? Of: Dikkertje Dap. En: Blauwe plekken. Ook leuk: Als jij kan toveren. Hilversum 3 ken je toch wel? Opzij, opzij, opzij? Absolute aanradertjes. Verder draai ik wel eens Youp van 't Hek."Gerald Sibon