STORY

Hollandwood !

11 mrt 1999

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat weet nu ook PAULIEN HUIZINGA. Na haar bevalling van zoon PAUL durfde de SBS6-presentatrice nog steeds niet in de spiegel te kijken. De vijfentwintig kilo die ze tijdens haar zwangerschap was aangekomen, verdween als sneeuw voor de zon, maar Paulien zat nog steeds niet goed in haar vel.


De oplossing: een bezoekje aan haar buurman. Dat is namelijk niemand minder dan LECO VAN ZADELHOFF de beroemdste visagist en kapper van Nederland. En zoals een goede buur betaamt, stond Leco meteen voor Paulien klaar.
Maar omdat Leco geen praktijkruimte in zijn woning heeft, moest Paulien met haar hoofd voorover in de badkuip hangen. 'Dat had ik er graag voor over. Hij is een paar uur met mij bezig geweest. Daarna voelde ik me beter dan ooit en durfde ik eindelijk weer in de spiegel te kijken.


Pech voor Ron BOSZHARD. De TROS-presentator was zo in zijn nopjes met zijn nieuwste televisieshow Spel zonder grenzen. Wekelijks wist hij door zijn spontane presentatie ruim achthonderdduizend mensen aan zich te kluisteren. Maar met ingang van het volgend seizoen is dat over. De sponsors van dat programma hebben zich, om onduidelijke redenen, teruggetrokken en de TROS zelf heeft geen extra geld om het ontslaap gat te dichten.
Voor Ron is dit een zware tegenvaller. Eindelijk hij zijn eerste grote spelshow naar het voorbeeld van zijn Idool RON BRANDSTEDER. Ron blijf optimistisch, 'lk heb een hoop ervaring opgedaan en dat kan ik bij een nieuw programma goed gebruiken.'


Hoewel haar vader soms met tranen in zijn ogen naar BABETTE VAN VEEN keek tijdens de opnames van zijn film De Nachtvlinder, Babette op een ander steeds niet de HERMAN aan te gaan. zit al geruime tijd op zangles en haar lerares vindt dat het tijd wordt om Bach en Schubert te gaan zingen. Maar Babette durft dit nog niet aan!
'lk zou het graag willen, maar mijn vader kan dat als geen ander en ik kan voorlopig niet in zijn schaduw staan. Ik begin er pas aan als ik het idee heb dat het ergens op lijkt.'


'We zijn tenslotte één grote familie.' Dat moet het Nederlands Bureau voor Toerisme (NBT) hebben gedacht toen ze RAYMOND VAN BARNEVELD onlangs de Gouden Holland Tulp uitreikten. De dartkam- pioen ontving deze onderscheiding omdat hij in Engeland het imago van Nederland hoog heeft gehouden. Dat ze Raymond hiervoor hebben uitgekozen, is niet helemaal toev^lig. Het NBT is namelijk ook één van de sponsors van Barney en dat was al eerder een schot in de roos.