Story

Herman van Veen heeft geen problemen in zijn huwelijk

11 januari 1980
Het is al weer een poosje geleden, dat de Nederlandse speelfilm „Uit elkaar" in première ging. In deze film speelt Herman van Veen een hoofdrol. Samen met Monique van de Ven is Herman het meest in beeld.

In deze film heeft ook Hermans echtgenote Marlous Fluitsma een rol. De film handelt over een al jaren getrouwd paartje, dat wil gaan scheiden. Al heel snel gingen er geruchten, dat Herman zijn rol wat al te serieus had genomen en net als in die film ook in zijn privé- leven moeilijkheden kreeg met zijn eigen vrouw. Herman zou in alle stilte verliefd zijn geworden op Monique van de Ven, waarvan toen werd gezegd dat zij de grootste problemen had met haar man Jan de Bont.Praatjes doen heel snel de ronde en zeker als het om bekende mensen gaat. Er is helemaal niets aan de hand in de relatie tussen Herman en Marlous.
Dat zag ik weer eens, toen ik het tweetal trof in een Amsterdamse bioscoop. Herman: „Ons huwelijk bestaat niet. De relatie die Marlous en ik hebben is mijn huwelijk en haar huwelijk. Ik respecteer Marlous en pas me aan. Dat doet Marlous ook. Een huwelijk is een kwestie van geven en nemen."

Nou en wat kan er in zo'n relatie nu eigenlijk stuk gaan?