Story

Anne-Marije
maakt het gezin van Herman van Veen compleet5 augustus 1983
Cabaretier Herman van Veen en zijn vrouw, actrice Marlous Fluitsma, kunnen hun geluk nauwelijks op. Nadat enige jaren geleden hun zoon Merlijn werd geboren, schonk Marlous nu het leven aan een meisje, Anne Marije.


Natuurlijk waren; Herman van Veen en zijn vrouw Marlous Fluitsma. net zo blij geweest als het een jongen was geworden. Maar nu zij kort geleden een dochtertje kregen wil Herman toch wel toegeven dat hij daar stilletjes op gehoopt had. En een stralende Marlous vertelt dat Anne Marije (zo noemen Herman en Marlous hun dochter) hun gezin nu compleet maakt.

Toch zal er voor Herman van Veen en Marlous Fluitsma (u heeft haar onlangs nog in het KRO-programma Hints kunnen zien) in de toekomst niet zo heel veel veranderen. „Ik ben van plan om zo'n drie maanden na de bevalling weer te gaan werken." vertelde Marlous een paar maanden geleden al aan Story. En zo denkt ze er nog steeds over.

Ook Herman van Veen gaat er weer hard tegenaan. Na zijn enigszins teleurstellende shows in Amerika boekte in eigen land redelijk veel succes met zijn single De bom valt nooit. En hij is van plan om over enkele weken weer door te gaan met-zijn tournee door Nederland. ..Ik heb bewust in juni en juli niet opgetreden omdat Marlous in die tijd moest bevallen. en dan wilde ik in ieder geval thuis zijn; 'Ik was er destijds ook bij toen Merlijn geboren werd. Het lijkt me afschuwelijk als je tijdens een optreden een seintje krijgt dat je kind zojuist geboren is. Bovendien vind ik het ook erg leuk om de dagen na de bevalling in de buurt te zijn. Ik kan wel uren naar zo'n klein mensenkind, met alles erop en eraan, zitten kijken.

Maar binnenkort ga ik weer hard aan de slag, want toen ik uit Amerika terugkwam. had ik geen rooie cent meer. Dat moet natuurlijk snel veranderen." En lachend besluit hij:
„En ik wil niet dat Anne Marije later moet horen dat haar vader de armste artiest van Nederland is!"