NIEUWSBLAD VOOR HUIZEN

RONAN KEATING GAST IN SHOW HERMAN VAN VEEN

3 okt 2002

HILVERSUM - De 'Staatsloterij Show' staat op zaterdag 12 oktober rondom de Europese trekking volledig in het teken van HERMAN VAN VEEN. Speciaal voor deze show werd in de Amsterdamse Heineken Music Hall 'Herman van Veen in Concert' opgenomen. 'Special guest' is de Ierse superster RONAN KEATING. Hij zingt zijn megahit 'If Tomorrow Never Comes'.


Herman van Veen zingt zowel zijn bekende nummers als nieuwe liedjes. De weergave van het concert wordt gecombineerd met fragmenten uit een interview dat Mare Klein Essink onlangs had met Herman. Zo praten ze o.a. over zijn carrière, het verwerken van de actualiteit in zijn songs en welke missie Van Veen in het leven probeert uit te dragen.

Tijdens de uitzending drukt het Japanse 'alterego' van Herman van Veen op de beslissende Jackpotknop. De inhoud van de Jackpot van de Staatsloterij staat deze maand opruim 5,8 miljoen euro.
Als Herman iets wint, gaat de opbrengst naar kleinschalige hulpprojecten overal in de wereld. De uitzending is op 12 oktober bij RTL4 van 21-22 uur.