Tina
Judith Munster

Geheim Dossier

00 dec 1997

Babette vindt het soms niet leuk om een bekende Nederlander te zijn... ...maar ze is het toch. En als ze nu alleen in GT/ST zou spelen, dan zou het met die bekendheid misschien nog een ietsepietsie meevallen. Maar met 'Linda, Roos en Jessica' werd ze ng populairder.

En nu heeft Babette behalve de gewone pers... ...ook nog de roddelpers op haar nek. Tja, dat krijg je als je de grootste kanjer uit die andere Nederlandse soapserie aan de haak slaat. Juist ja, Babette is verliefd op Winston Gerschtanowitz (en Winston op haar).

Voordat Babette bij 'Linda, Roos en Jessica' kwam, had ze nog nooit een noot gezongen... ...wel dus! Er is al twee keer een single van haar uitgebracht. En in het Engels en n in het Nederlands. Ze zijn wel geflopt, maar toch. Ze is ook nog eens bezig geweest met een eigen cd die ze nooit helemaal heeft afgemaakt. Verder schrijft ze teksten en muziek voor anderen. Misschien ken je het nummer 'Samen' van Clouseau? Dat heeft Babette dus geschreven.

Behalve van Winston, krijgt Babette ook nog vlinders in haar buik van de beroemdheden... ...Brad Pitt en Tom Cruise

Haar favoriete kleding stuk is... ...een spijkerbroek voor 'gewoon' en een strak zwart jurkje voor als ze naar een feestje gaat.

En haar lievelingsdier ...een hond. Haar eigen hond om precies te zijn.

Babette kan enorm goed koken... ...uit blik. Of kant en klaar uit de vriezer. Daarom nodigt Babette zichzelf regelmatig uit om bij andere mensen te eten. Op die manier krijgt ze toch elke dag de broodnodige vitamines naar binnen.

Behalve van Nederland houdt Babette ook van... ...Belgi. Daar heeft ze op de toneelschool gezeten, ze heeft er in de film 'Blueberry Hill' gespeeld en ze heeft er samen met Koen Wauters gewoond. Antwerpen is haar favoriete stad en over de Belgen zegt ze: 'Iedereen is er beleefd en vriendelijk. Hrlijk!'

Babette wordt chagrijnig van... ...mensen die onbeschoft zijn, die geen rekening met een ander houden. Babette vindt dat niet meer dan normaal. Ze zegt: "Als je bijvoorbeeld op straat loopt en vriendelijk naar iemand lacht, dan is het toch normaal dat diegene naar je terug lacht?"