STORY

Was Herman wel zo verliefd op Monique van de Ven ?

7 sept 1979

Bij bijna elke filmopname ontstaan er schandalen. Hoofdrolspelers die verliefd op elkaar worden. Actrices die elkaar wel kunnen vermoorden en noem maar op. Het is dan ook allemaal niet zo vreemd, dat er in het wereldje van de showbusiness druk gepraat wordt over een stille liefde tussen Herman van Veen en Monique van de Ven. Herman en Monique zijn de hoofdrolspelers in de nieuwe Nederlandse produktie "Uit elkaar". Nog maar nauwelijks waren de opnamen gestart of er ontstonden geruchten over een romance tussen de beide hoofdrolspelers. Herman en Monique ontkenden alles stellig. "Ik verliefd op Monique?" lachte Herman uitbundig.


"Ja, als actrice, maar dat is dan ook alles." Hermans huidige echtgenote Marlous Fluitsma, die ook een rol in "Uit elkaar" had, moest lachen om alle geruchten en verdachtmakingen. "Wij geven elkaar heel veel ruimte. Wij laten elkaar helemaal vrij.
Dat houdt onze relatie zo levendig," aldus Marlous, die met deze uitspraken natuurlijk de praatjes alleen maar aanwakkerde.

7 sept 1979 Toch is er van een groeiende liefde tussen Herman en Monique op dit moment geen sprake. Op de première van "Uit elkaar" bleken Marlous en Monique zelfs dikke vriendinnen.